Worki barierowe i termokurczliwe



 
 

Worki barierowe PA/PE


Worki barierowe wytwarzane są z folii wielowarstwowej bezbarwnej lub barwionej jak i również z podkładem złotym lub srebrnym.

Worki przeznaczone są do pakowania próżniowego (VACUUM).

* zastosowanie:
- mięso
- wędliny
- wędzonki
- sery twarde
- twarogi
- ryby, owoce morza, dania z ryb
- artykuły techniczne,

* zalety:
- barierowość na tlen i parę wodną
- przeźroczystość i połysk,



Folie termokurczliwe


Barierowe worki termokurczliwe to grupa produktów produkowanych na bazie rękawów termokurczliwych. Dzięki odpowiedniej termokurczliwości i elastyczności worki zapewniają dokładne przyleganie do pakowanego produktu.

* zastosowanie:
- wędliny
- wędzonki
- szynki
- świeże mięso
- ryby
- sery niedojrzewające,

* zalety:
- wysoka termokurczliwość
- wysoka bariera,